ОБЕКТ – ЛЮЛИН

Люлин 7, ул.Орион 84 /бившата Булвария/

тел: 02 47 222 19 моб: 0876 255 004, 0876 255 005

Обект - Русе

гр Русе, ул.Котовск 16

моб: 0876 255 400

Автостъкла Glass Gold Group

януари 18, 2016

Представител на Pilkington

Представител на Pilkington
Pilkington Plc е водещ производител на стъкло във Великобритания. Днес групата има около 26 000 постоянни служители, оперира в 30 страни и продава в над 130 страни, включително България. Над една трета от продажбите на групата са в Европа, около една трета в Япония, а останалите предимно в Северна и Южна Америка, Югоизточна Азия и Китай. Производството на автомобилни стъкла се извършва в повече от 10 страни в Европа, Северна Америка и Азия. Днес фабриките на Pilkington работят в три основни направления:
  • Стъклени продукти за техническата индустрия, които включват много тънки стъкла за дисплеи, обективи и светловоди за принтери, стъклени влакна, използвани в сепаратори за акумулатори и автоматични старт/стоп системи на двигатели. Това е най-динамично развиващата се област в стъклопроизводството, както и в продуктовата гама на Pilkington.
  • Стъкло за строителство, сгради и приложения за слънчева енергия. Бизнесът има най-силни позиции в Европа.
  • Автостъкла за автомобилните производители, следпродажбено обслужване и специализиран транспорт. Автостъклата за следпродажбеното обслужване се произвеждат на същите производствени линии, на които и оригиналните стъкла. Затова всички продукти, носещи логото на Pilkington, винаги са заверени със сертификат от Original Equipment Parts and Original Spare Parts.
 
No comments yet

COMMENT